Tilbake til aktiviteter

1
Amerikansk fotball

Arrangert av:
Oslo Vikings
Lokasjon:
Gresset

Fotball er ikke bare fotball! I USA heter det vi kaller fotball soccer, mens det amerikanerne kaller fotball er det vi kjenner som Amerikansk fotball. Ble du forvirret? Da må du komme og prøve nettopp amerikansk fotball! Det er stjernene fra Oslo Vikings som skal servere deg et kræsjkurs.De har alt du trenger av utstyr og du får prøve ekte fotballdrakter mens instruktørene heier deg frem. Her blir det full fart og det er ikke umulig at du får grønske på klærne! Amerikansk fotball finner du på området Gresset.

Amerikansk fotball er arrangert av:

Oslo Vikings

Oslo Vikings er hovedstadens største ungdomssatsing på amerikansk fotball og de holder til på Frogner stadion. De driver også med cheerleading og er veldig opptatt av at man har det gøy på trening!
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Oslo Vikings har fått støtte til utstyr og til å etablere et juniorprogram.

Andre aktivitieter

32

Fuglekassesnekring

av Våtmarksenterne

30

Spikking

av Norges Husflidslag

25

Bygg plankehytte

av Det Norske Skogselskap

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.