Tilbake til aktiviteter

23
Basket

Arrangert av:
Norges Basketballforbund
Lokasjon:
Porten

Basket er en av verdens mest populære idretter. Det kan vi godt forstå, for det er kjempegøy. På Verdens Kuleste Dag kan du teste basketskillsa dine og få hjelp av de som virkelig veit hvordan man spiller basket. Basket finner du på området som heter Porten.

Basket er arrangert av:

Norges Basketballforbund

Norges Basketballforbund er de som organiserer basketballidretten i Norge. De samler både bredde og spiss og jobber for at flest mulig skal få spille basketball lengst mulig.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

8

Fuglekassesnekring

av Miljøagentene

24

Fuglekassesnekring

av Naturvernforbundet

22

Mur en mur

av Murbyen Oslo

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.