Tilbake til aktiviteter

3
Bryting

Arrangert av:
Norges Bryteforbund
Lokasjon:
Grusen

Du trenger ikke en egen brytedrakt for å bryte, men du trenger en matte. Og det har selvfølgelig Norges Bryteforbund med seg til Verdens Kuleste Dag. Ikke nok med det, her kan du få teste hvor sterk du er i håndbak! Bryteforbundet har med seg instruktører som viser deg de smarteste triksene. Bryting finner du på Grusen.

Bryting er arrangert av:

Norges Bryteforbund

Bryting er mer enn bare bryting! Norges bryteforbund organiserer de som driver med tradisjonell bryting, men også sumo, sandbryting og håndbak. I Norge finnes det mer enn 7000 brytere.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Norges bryteforbund har fått støtte til utstyrspakker for bryteklubber.

Andre aktivitieter

20

Løs et mysterium

av Foreningen Les

27

Knokler

av Naturhistorisk museum

11

Uteinnebandy og rinkbandy

av Norges Bandyforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! September 2023 på Akershus festning.