Tilbake til aktiviteter

25
Bygg plankehytte

Arrangert av:
Det Norske Skogselskap
Lokasjon:
Gresset

Bæng! Bæng! Bæng! Hos Skogselskapet får du hjelm, hammer, spiker og planker. Sammen skal dere bygge en gigantplankehytte i flere etasjer! Vi er spente på om dere klarer å bygge høyere enn i 2019! Skogselskapet vil selvfølgelig hjelpe dere og stiller med hammer og spiker og hjelmer. Plankehytte finner du på Gresset.

Bygg plankehytte er arrangert av:

Det Norske Skogselskap

Skogselskapet er en ideell organisasjon som jobber for at enda flere skal oppdage hvor fint det er å være ute i naturen. Skogen er bra for oss mennesker og veldig viktig for klimaet på jorda. Skogselskapet har lokallag over hele landet og har en rekke arrangementer som du kan være med på.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Skogselskapet har blant annet fått støtte til å ta med seg plankehyttebygging til skoler.

Andre aktivitieter

32

Fuglekassesnekring

av Våtmarksenterne

1

Amerikansk fotball

av Oslo Vikings

30

Spikking

av Norges Husflidslag

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! September 2023 på Akershus festning.