Tilbake til aktiviteter

4
Diriger et orkester

Arrangert av:
Dextra Musica
Lokasjon:
Smuget

Svisj! Svusj! Dirigentpinnene skal få kjørt seg når du går opp på scenen sammen med et orkester i fullformat. Nå får du sjansen til å teste ut dine dirigentskills, og musikerne står klare til å adlyde dine minste vink.

Diriger et orkester er arrangert av:

Dextra Musica

Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Dextra Musica er et datterselskap av stiftelsen. De kjøper inn gamle og gode strykeinstrumenter og låner dem ut til de beste musikerne i Norge.
Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.