Tilbake til alle aktiviteter

23
Finn Turbobamsen

Arrangert av:
Den Norske Turistforening
Lokasjon:
Gresset

Hvor har de blå bamsene gjemt seg? Den Norske Turistforening sender deg ut på bamsejakt! Hvis du klarer å finne alle, venter det kanskje en premie. Bamsejakten starter på området som heter Gresset.

Where are the blue teddybears hiding? Den Norske Turistforening sends you out on a teddy bear hunt! If you manage to find them all, there might just be a prize waiting for you. The teddy bear hunt starts in the area called Gresset.

Finn Turbobamsen er arrangert av:

Den Norske Turistforening

Den Norske Turistforening er Norges største friluftslivsorganisasjon, som jobber for å fremme friluftsliv og bevare natur og kulturverdier.

Den Norske Turistforening is Norway’s largest outdoor life organisation, working to promote outdoor life and the preservation of nature and cultural values.

Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

19

Rugby

av Sagene idrettsforening

21

Lag en Åre

av Akerselva Trebåtforening

22

Lær å smi

av Norsk Folkemuseum

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.

Sentralen er et allsidig arrangementshus som holder til i Kvadraturen i Oslo sentrum. Sentralen leier ut arrangementslokaler, produksjonsrom og møterom til ulike formål.

I tillegg er Sentralen kontoret til nærmere 400 kreative og nytenkende mennesker som jobber innenfor kulturproduksjon og sosialt entreprenørskap. Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB.

SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB og Sentralen. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.

Gratis for barn og voksne! 2. september 2023 på Akershus festning.