Tilbake til aktiviteter

6
Humler

Arrangert av:
La Humla Suse
Lokasjon:
Gresset

Det er mye snakk om at humlene våre har det vanskelig. Hjemmene deres blir borte og de har problemer med å finne mat. Hos La Humla Suse kan du lære mer om humler og ikke minst, lære om hva du kan bidra med. I tillegg kan du få observere levende humler i en glasskasse og lage din egen humlepynt! Humlene finner du på Gresset.

Humler er arrangert av:

La Humla Suse

La Humla Suse er en forening som passer på at humler skal ha det så godt som mulig. De sprer kunnskap, gjennomfører aktiviteter og verver humlevenner for å nå sitt viktigste mål: At ikke humlene skal forsvinne fra Norge.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. La Humla Suse har fått støtte til å lage et undervisningsopplegg om humler for barn, samt utstyrspakker for å studere humler.

Andre aktivitieter

32

Fuglekassesnekring

av Våtmarksenterne

1

Amerikansk fotball

av Oslo Vikings

30

Spikking

av Norges Husflidslag

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.