Tilbake til alle aktiviteter

37
Informasjon

Arrangert av:
Sparebankstiftelsen DNB
Lokasjon:
Dammen

Hos Sparebankstiftelsen DNB kan du få deg en kopp kaffe eller spørre hvis det er noe du lurer på. Her kan du også levere bortkomne ting, og informasjonspunktet fungerer i tillegg som møteplass for barn og foresatte som eventuelt har kommet bort fra hverandre.

Andre aktivitieter

27

Marin forsøpling

av Norges Dykkeforbund

30

Live karaoke

av JM Norway

26

Smak smakene

av Geitmyra matkultursenter for barn

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.

Sentralen er et allsidig arrangementshus som holder til i Kvadraturen i Oslo sentrum. Sentralen leier ut arrangementslokaler, produksjonsrom og møterom til ulike formål.

I tillegg er Sentralen kontoret til nærmere 400 kreative og nytenkende mennesker som jobber innenfor kulturproduksjon og sosialt entreprenørskap. Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB.

SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB og Sentralen. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.

Gratis for barn og voksne! 2. september 2023 på Akershus festning.