Tilbake til alle aktiviteter

32
Insekthotell

Arrangert av:
Miljøagentene
Lokasjon:
Smuget

Du har kanskje hørt at det er mange insekter som har det litt tøft for tiden? Det er ikke så lett å vite hva vi skal gjøre med det, men Miljøagentene har noen gode idéer – og de vil de gjerne vil dele med oss. De tar med seg alt du trenger for å snekre et fiks, ferdig insekthotell! Det kan du ta med deg hjem og henge på et tre i nabolaget eller kanskje på veggen under soveromsvinduet ditt! Hvis du ikke har lyst til å snekre, kan du gjerne komme og slå av en insektprat. Miljøagentene finner du i Smuget.


You have probably heard that many insects are having a hard time these days.
It is not so easy for us to know how to help them, but Miljøagentene have some really good ideas that they would like to share with us. They have brought along everything you need to build the coolest Insect Hotel. And the best part is that you can take it home with you and hang it on a tree in your neighbourhood or on the outside wall under your bedroom window. Even if you don’t want to build an insect hotel, you can just come by for a fun chat about bugs! Miljøagentene are buzzing around the area called Smuget.

Insekthotell er arrangert av:

Miljøagentene

Miljøagentene er barnas miljøorganisasjon som jobber for å skape engasjement for natur og miljøvern på barnas egne premisser.

Miljøagentene is an environmental organisation for children, working to create interest and involvement in nature and environmental protection.

Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

33

Humlesurr

av La Humla Suse

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.

Sentralen er et allsidig arrangementshus som holder til i Kvadraturen i Oslo sentrum. Sentralen leier ut arrangementslokaler, produksjonsrom og møterom til ulike formål.

I tillegg er Sentralen kontoret til nærmere 400 kreative og nytenkende mennesker som jobber innenfor kulturproduksjon og sosialt entreprenørskap. Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB.

SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB og Sentralen. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.

Gratis for barn og voksne! 2. september 2023 på Akershus festning.