Tilbake til aktiviteter

30
Spikking

Arrangert av:
Norges Husflidslag
Lokasjon:
Gresset

Har du prøvd å spikke med kniv før? Uansett om svaret er ja eller nei, så kan du komme til Norges husflidslag, sette deg ned rundt bålpanna og få låne en spikkekniv. Her kan du prøve å spikke deg en rørepinne eller kanskje en trillestav eller en smørkniv?

Spikking er arrangert av:

Norges Husflidslag

Norges Husflidslag er en organisasjon som jobber for kulturvern og for å ta vare på blant annet gamle håndverkstradisjoner. De har over 24.000 medlemmer og gjennomfører mange forskjellige kurs du kan være med på. Hva med å lære å sy en bunad?
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Norges husflidslag har fått støtte til flere prosjekter, blant annet til å utdanne ungdomsinstruktører.

Andre aktivitieter

32

Fuglekassesnekring

av Våtmarksenterne

1

Amerikansk fotball

av Oslo Vikings

25

Bygg plankehytte

av Det Norske Skogselskap

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.