Tilbake til aktiviteter

10
Lag en blomstereng

Arrangert av:
Norsk Botanisk Forening
Lokasjon:
Dammen

Blomsterenger er noe av det fineste som finnes. Dessuten er de et veldig viktig matfat for mange insekter. Derfor er det litt dumt at mange er i ferd med å forsvinne.

Det kan du gjøre noe med! Hos Norsk Botanisk Forening kan du rett og slett få lære hvordan man lager en blomstereng. Kanskje du kan gjøre det samme i skolegården din?

Lag en blomstereng er arrangert av:

Norsk Botanisk Forening

Norsk Botanisk Forening er en frivillig organisasjon som jobber for alle som har lyst til å lære om ville planter, moser og lav! De kommer til festningen med prosjektet Ung botaniker, som er av unge og for unge. Målet er å vekke planteinteresse hos barn og unge og å få folk ut på tur!
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Norsk Botanisk Forening har fått støtte til å drive programmet Ung botaniker.

Andre aktivitieter

26

Rå grønnsaker

av Geitmyra matkultursenter for barn

17

Redesign

av Relove

15

Reparasjon av leker

av Restarters Norway

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.