Tilbake til aktiviteter

13
Live karaoke

Arrangert av:
JM Norway
Lokasjon:
Dammen

Det kan være skummelt å stå foran et publikum, men hos JM Norway kan du prøve deg på scenen sammen med et profesjonelt band som guider deg hele verden. Du får velge en sang og så blir du kledd opp som en stjerne!

Live karaoke er arrangert av:

JM Norway

JM Norway er veldig opptatt av at barn og unge også skal få delta i musikklivet, både i Norge og i verden. De vil gi unge mennesker en arena for å utvikle seg selv og samfunnet med musikk som verktøy. Til festningen tar de med seg et stjernelag fra sitt prosjekt LOUD! Jentenes bandleir.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. JM Norway har blant annet fått støtte til prosjektet Parkert Piano, og har de plassert pianoer i offentlige rom over hele landet til fri benyttelse.

Andre aktivitieter

26

Rå grønnsaker

av Geitmyra matkultursenter for barn

17

Redesign

av Relove

15

Reparasjon av leker

av Restarters Norway

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.