Tilbake til aktiviteter

7
Livet under vann

Arrangert av:
Drøbak akvarium
Lokasjon:
Dammen

Under overflaten ligger det en hel verden og venter på deg! Drøbak akvarium tar med en liten smakebit av Oslofjorden og skal vise deg hvilke dyr som lever der. Kom og snakk med folk som kan masse om havet!

Livet under vann er arrangert av:

Drøbak akvarium

Drøbak akvarium er det eneste av sitt slag på Østlandet. Her kan du møte på haier, steinbiter, kveiter og paddetorsker. Alle dyrene er hentet fra Oslofjorden.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

26

Rå grønnsaker

av Geitmyra matkultursenter for barn

17

Redesign

av Relove

15

Reparasjon av leker

av Restarters Norway

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.