Tilbake til aktiviteter

20
Løs et mysterium

Arrangert av:
Foreningen Les
Lokasjon:
Grusen

Liker du mysterier? Og liker du å løse dem? Perfekt! I dag kan teste deg på en skikkelig krimgåte. Foreningen !les har utplassert gammeldags telefonkiosker rundt på festningen og i dem vil du finne ledetråder som hjelper deg i mål.

Løs et mysterium er arrangert av:

Foreningen Les

Foreningen !les jobber for at barn og unge skal bli glade i å lese. De er opptatt av at litteratur skal passe for de som leser den - og ikke motsatt. Derfor gir de også barn og unge muligheten til å si sin mening.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

31

Robotinsekter

av Norsk Teknisk museum

11

Uteinnebandy og rinkbandy

av Norges Bandyforbund

27

Knokler

av Naturhistorisk museum

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.