Tilbake til aktiviteter

5
Mal et skjold

Arrangert av:
Fortidsminneforeningen og Murbyen Oslo
Lokasjon:
Porten

I gamle gamle gamle dager brukte man skjold til å forsvare seg med. Tenker man på en ridder, tenker man fort på nettopp et skjold. Hos Fortidsminneforeningen kan du få male ditt helt eget skjold - og bestemme akkurat hvordan det skal se ut. Skjoldet får du med deg hjem etterpå. I tillegg kan få prøve deg på å lafte et helt hus! Lafting er en gammel byggeteknikk, der man bruker helt tømmer.

Mal et skjold er arrangert av:

Fortidsminneforeningen og Murbyen Oslo

Fortidsminneforeningen jobber for å verne kulturminner i Norge. I tillegg lærer de bort hvorfor å ta vare på historiske ting er viktig.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Fortidsminneforeningen har fått støtte til å ta vare på gamle bygg.

Andre aktivitieter

8

Fuglekassesnekring

av Miljøagentene

24

Fuglekassesnekring

av Naturvernforbundet

23

Basket

av Norges Basketballforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.