Tilbake til aktiviteter

18
Marin forsøpling

Arrangert av:
Norges Dykkeforbund
Lokasjon:
Utsikten

Det er mange som er bekymret for marin forsøpling. Noen som virkelig forsøker å gjøre havet renere er Norges Dykkeforbund. Hvert år plukker de opp tonnevis av søppel. Nå kommer de til Verdens Kuleste Dag for å fortelle og vise hvordan vi alle kan hjelpe til. I tillegg kan du få prøve dykkemaske og se hvordan det er å sette sammen et puslespill under vann. Denne aktiviteten finner du på området som heter Utsikten.

Marin forsøpling er arrangert av:

Norges Dykkeforbund

Norges Dykkeforbund holder ikke bare på med dykking, men også undervannsrugby, undervannsfoto, fridykking og undervannsjakt.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

19

Strikkmotorbåt

av Oslofjordens friluftsråd

9

Supersåpebobler

av Forskerfabrikken

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.