Tilbake til alle aktiviteter

20
Morosløyd

Arrangert av:
Foreningen Vi er alle
Lokasjon:
Gresset

Sløyd skal være gøy, og derfor arrangerer Foreningen Vi er alle morosløyd! Her kan du boltre deg på bygglekeplassen og lage ting av planker og spiker. Morosløyd holder til på området Gresset.

Carpentry should be fun, and that’s why Foreningen Vi er alle organises a Fun Carpentry event! Here you can have fun in a construction playground and make things with planks and nails. Fun Carpentry is set up in the area called Gresset.

Morosløyd er arrangert av:

Foreningen Vi er alle

Foreningen Vi er alle er opptatt av at håndverk skal være en morsom aktivitet som er åpen og tilgjengelig for alle. Derfor arrangerer de morosløyd og andre aktiviteter for barn og unge, i tillegg til å ha et eget morosløyd-tilbud til fedre i pappapermisjon i verkstedet sitt på Linderud.

Foreningen Vi er alle believes that handcrafts should be a fun activity, one that is inclusive and accessible for everyone. That’s why they arrange fun carpentry events and other activities for children and young people. They also offer carpentry events for fathers on paternity leave at their workshop in Linderud.

Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

19

Rugby

av Sagene idrettsforening

21

Lag en Åre

av Akerselva Trebåtforening

22

Lær å smi

av Norsk Folkemuseum

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.

Sentralen er et allsidig arrangementshus som holder til i Kvadraturen i Oslo sentrum. Sentralen leier ut arrangementslokaler, produksjonsrom og møterom til ulike formål.

I tillegg er Sentralen kontoret til nærmere 400 kreative og nytenkende mennesker som jobber innenfor kulturproduksjon og sosialt entreprenørskap. Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB.

SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB og Sentralen. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.

Gratis for barn og voksne! 2. september 2023 på Akershus festning.