Tilbake til aktiviteter

22
Mur en mur

Arrangert av:
Murbyen Oslo
Lokasjon:
Porten

Se deg rundt i Oslo og sjekk hvor mange hus som er laget av mur! Tusenvis av mennesker bor i gamle murgårder og alle disse gjør Oslo til en veldig spesiell by. På Verdens Kuleste Dag har du nå muligheten til å lære hvordan man lager en mur! Fortidsminneforeningen og Murbyen Oslo har med seg alt du trenger av utstyr. Ikke nok med det, her kan du også få male ditt eget skjold, slik som de gamle ridderne i middelalderen gjorde!

Mur en mur er arrangert av:

Murbyen Oslo

Murbyen Oslo jobber for å hjelpe folk med å ta vare på de gamle murgårdene i Oslo så byen vår blir like god å bo i i fremtiden.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen

Andre aktivitieter

8

Fuglekassesnekring

av Miljøagentene

24

Fuglekassesnekring

av Naturvernforbundet

23

Basket

av Norges Basketballforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.