Tilbake til aktiviteter

26
Rå grønnsaker

Arrangert av:
Geitmyra matkultursenter for barn
Lokasjon:
Dammen

Rå grønnsaker er rått på mange måter! Ikke bare er de pene, men de smaker jo også nydelig. Hos Geitmyra kan du få studere grønnsakerer i detalj, du kan ta på, føle, lukte og se. Og du skal få smake på en suppe laget av bare rå grønnsaker.

Rå grønnsaker er arrangert av:

Geitmyra matkultursenter for barn

Geitmyra matkultursenter for barn holder til på Sagene i Oslo og har som mål å spre matglede og nysgjerrighet blant barn og unge. De får besøk av over 2000 skolebarn hvert år og har også et tun med grønnsakshage og høner.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Geitmyra matkultursenter for barn har blant annet fått støtte til undervisningskjøkken og aktivitetsdager.

Andre aktivitieter

17

Redesign

av Relove

15

Reparasjon av leker

av Restarters Norway

14

Sopp

av Norges sopp- og nyttevekstforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.