Tilbake til aktiviteter

17
Redesign

Arrangert av:
Relove
Lokasjon:
Dammen

Vi kjøper enorme mengder klær i Norge. Resultatet er at vi kaster enorme mengder også. Det må vi slutte med! Hos RELOVE kan du lære hvordan vi kan gi gamle tekstiler nytt liv. Redesign finner du på området som heter Dammen.

Redesign er arrangert av:

Relove

RELOVE er en frivillig organisasjon som sprer kunnskap om redesign og reparasjon av klær og tekstiler. Gjennom kurs og workshops sprer de kunnskap og inspirasjon om kreativt gjenbruk.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

26

Rå grønnsaker

av Geitmyra matkultursenter for barn

15

Reparasjon av leker

av Restarters Norway

14

Sopp

av Norges sopp- og nyttevekstforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.