Tilbake til aktiviteter

15
Reparasjon av leker

Arrangert av:
Restarters Norway
Lokasjon:
Dammen

En dukke som mangler en arm? En klokke uten reim? En bamse med hull? Ekspertene fra Restarters Norway vet hvordan man gir ting nytt liv! Det aller meste kan repareres, bare man veit hvordan. Kom og reparer leker sammen med Restarters! Lekene som blir repartert blir donert til veldedige organisasjoner.

Reparasjon av leker er arrangert av:

Restarters Norway

Restarters Norway vil skape en kultur for reparasjon med fokus først og fremst på bærekraftig elektronikk. De vil vise at det kan være gøy å reparere og kan hjelpe deg med å ta vare på ting!
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

26

Rå grønnsaker

av Geitmyra matkultursenter for barn

17

Redesign

av Relove

14

Sopp

av Norges sopp- og nyttevekstforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.