Tilbake til alle aktiviteter

13
Skating

Arrangert av:
Brettforbundet
Lokasjon:
Grusen

Selv om du aldri har satt dine føtter på et skateboard burde du ta en tur til Brettforbundet i dag. Her kommer de proffeste instruktørene og de kan til og med få møte på landslagsutøvere. Test skaterampene, trampolinene eller bare slå av en prat med proffene! Skating finner du på området Grusen.

Even if you have never tried to stand on a skateboard, you should wander over to Brettforbundet today. Professional instructors are on hand, and you can even meet national team athletes. Test the skate ramps, trampolines or just have a chat with the pros! Skating is rolling along in the areas called Grusen.

Skating er arrangert av:

Brettforbundet

Brettforbundet er et felles forbund for brettsportene snowboard, skating og surfing. Brettforbundet er opptatt av å vise verden hvor viktig det er å ha det gøy, og jobber for å samle brettmiljøene og sørge for at alle får bedre muligheter til å stå på brett.

Brettforbundet is a joint association for the board sports of snowboarding, skating and surfing. The association wants to show the world how important it is to have fun, and works to unite board sport communities.

Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

12

Basket

av Norges Basketballforbund

15

Robotbilkjøring

av Norsk Teknisk museum

11

Uteinnebandy

av Norges Bandyforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.

Sentralen er et allsidig arrangementshus som holder til i Kvadraturen i Oslo sentrum. Sentralen leier ut arrangementslokaler, produksjonsrom og møterom til ulike formål.

I tillegg er Sentralen kontoret til nærmere 400 kreative og nytenkende mennesker som jobber innenfor kulturproduksjon og sosialt entreprenørskap. Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB.

SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB og Sentralen. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.

Gratis for barn og voksne på Akershus festning.