Tilbake til aktiviteter

14
Sopp

Arrangert av:
Norges sopp- og nyttevekstforbund
Lokasjon:
Dammen

Norges Sopp- og nyttevekstforbund skal ta deg med ut i skogen. Nesten, i hvert fall. Her kan du få se på forskjellige sopper og få høre hvor du kan finne dem. Og de har med seg dødens akvarium, hvor Norges giftigste sopper er på utstilling.

Sopp er arrangert av:

Norges sopp- og nyttevekstforbund

Norges sopp- og nyttevekstforbund er opptatt av spiselige vekster i naturen og vil lære deg og meg hvor vi kan finne dem! De arrangerer turer, kurs og matlagingsverksteder over hele landet.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

26

Rå grønnsaker

av Geitmyra matkultursenter for barn

17

Redesign

av Relove

15

Reparasjon av leker

av Restarters Norway

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.