Tilbake til aktiviteter

28
Spill sjakk

Arrangert av:
Norges Sjakkforbund
Lokasjon:
Porten

På Verdens Kuleste Dag er det du som får være sjakkstjerne! Norges sjakkforbund setter opp sjakkbrett på rekke og rad. Du kan selvfølgelig spille mot hvem du vil, men instruktørene er der bare for deg, hvis du ønsker å lære deg noe nytt. Sjakkforbundet setter opp kjempesjakkbrikker og du vil få se at du kan spille sjakk på flere måter enn du kanskje tror. Dessuten kommer det en norgesmester du kan teste skillsa mot! Sjakk finner du i området Porten.

Spill sjakk er arrangert av:

Norges Sjakkforbund

Norges Sjakkforbund har kontroll på det organiserte sjakklivet i Norge! Til sammen finnes det rundt 200 klubber og 7500 spillere over hele landet.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Sjakkforbundet har fått støtte til å reise rundt på norske skoler og også til å kjøpe inn sjakk-klassesett.

Andre aktivitieter

8

Fuglekassesnekring

av Miljøagentene

29

Discotelt

av Panta Rei Danseteater

2

Streetdance

av Soul Sessions Oslo

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! September 2023 på Akershus festning.