Tilbake til aktiviteter

2
Streetdance

Arrangert av:
Soul Sessions Oslo
Lokasjon:
Porten

Det finnes 1000 måter å danse på! Streetdancing oppstod utenfor de etablerte dansemiljøene i USA, men det betyr ikke at du må danse i gatene. Soul Sessions kommer til Verdens Kuleste Dag for å lære deg de cooooleste streetdancemovsa!

De har med seg en haug med instruktører, og her blir det også anledning til å studere de som kan det i detalj. Hver time setter de i gang et eget show! Streetdance finner du på området Porten.

Streetdance er arrangert av:

Soul Sessions Oslo

Soul Sessions Oslo er en åpen møteplass for alle som elsker å danse! Hit kommer gamle, som unge og nybegynnere, som proffe. De jobber for å spre kunnskap om de forskjellige streetsdansstilene og om hip-hopkultur.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen. Soul Sessions har fått støtte til å gjennomføre streetdans-samlinger over hele landet.

Andre aktivitieter

8

Fuglekassesnekring

av Miljøagentene

24

Fuglekassesnekring

av Naturvernforbundet

23

Basket

av Norges Basketballforbund

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.