Tilbake til aktiviteter

19
Strikkmotorbåt

Arrangert av:
Oslofjordens friluftsråd
Lokasjon:
Utsikten

En båt trenger energi for å kunne bevege seg. Den energien kan komme fra en strikk som tvinnes opp. På Verdens Kuleste Dag kan du få lage nettopp en strikkmotorbåt! Den får du selvfølgelig med deg hjem etterpå.

Strikkmotorbåt er arrangert av:

Oslofjordens friluftsråd

Oslofjorden friluftsråd jobber for å gjøre så mye av Oslofjorden tilgjengelig for deg og meg. De leier ut hytter til folk langs fjorden og på øyer og sørger for at vi kan bade fra de fineste strendene.
Alle organisasjonene som deltar på Verdens Kuleste Dag har fått en eller flere tildelinger av Sparebankstiftelsen DNB. I tillegg får de støtte til å delta på festivalen.

Andre aktivitieter

18

Marin forsøpling

av Norges Dykkeforbund

9

Supersåpebobler

av Forskerfabrikken

Sparebankkstiftelsen DNB er en ideell stiftelse som gir bidrag til allmennyttige formål. Stiftelsen eier rundt 8 prosent av aksjene i DNB, og det er utbyttet fra disse aksjene som brukes til ulike samfunnsnyttige prosjekter.
SAKK - Stiftelsen Akershus Festning For Kunst Og Kultur arrangerer Verdens Kuleste Dag i lag med Sparebankstiftelsen DNB. SAKK lager kulturopplevelser i historiske omgivelser. Her på festningen kan du oppleve konserter, teater, festivaler og Jul på festningen.
Gratis for barn og voksne! Lørdag 3. september på Akershus festning.